Bekijk onze reviews

Perfectie

In opdracht van Niveaubouw & Afwerking voor diverse projecten bouwkundige tekenwerk mogen verzorgen. Prettige samenwerking met een zeer ervaren vakman. Niveaubouw heeft een hoog streven heeft naar perfectie en kwaliteit!

Niek Rolleman / Uwbouwtekening.nl

Plezierige samenwerking

Keukenstudio Regio Oost heeft al jaren een uiterst plezierige samenwerking met Niveaubouw & Afwerking. Herman Dannenberg kennen we als een zeer correct en nauwgezet persoon, die voor ons kleine verbouwingen uitvoert, plafond verlagingen verzorgt, wanden stuct en wand- en vloertegels legt. Onze klanten zijn allemaal erg tevreden over zijn werkwijze en samenwerking en we hopen daarom nog lang met Herman te kunnen samenwerken!

Jan Averesch / Keukenstudio Regio Oost

Goed werk

Herman Dannenberg heeft goed werk geleverd bij het uitbreken van de keuken en de, het inbrengen van een steunbalk, de afwerking van de nieuwe keuken, betegeling en inrichting. Erg strak plafondwerk en bijzonder veel aandacht voor de detailafwerking. Een tevreden klant.

Dirk Heijboer / Particulier

Fijne samenwerking

Samenwerken met Niveaubouw & Afwerking is altijd prettig. Kwaliteit, kwantiteit en duurzaamheid staan bij Herman hoog in het vaandel. Al vele projecten samen gerealiseerd!

Jos Dannenberg / Eigenaar Besteleendakkapel.nl

Oog voor detail

Heeft oog voor detail, jarenlange vakmanschap,gaat voor het mooiste resultaat. Betrouwbare en rustige persoonlijkheid die weloverwogen te werk gaat.

Magreeth Rolleman / Particulier

Top kwaliteit

Niveaubouw & afwerking heeft de tegelvloer gelegd (Belgisch hardsteen). Geweldig mooi gedaan. Top kwaliteit…

Johan Crum / Particulier

Bijzonder tevreden

Bijzonder tevreden over niveaubouwenafwerking!!! Absolute vakmensen van de bovenste plank!
Werken, zeer netjes en zorgvuldig en denken ook goed mee. Kunnen we iedereen aanbevelen!

Aleida Heijboer / Particulier

Wilt u ook graag een review achterlaten voor Niveaubouw & Afwerking?
Dit kan via ons contactformulier, bij voorbaat dank!